Vanaf de oprichting organiseren wij elke 1e vrijdag van de maand een eigen avond waar veteranen, actief dienende en belangstellende terecht kunnen.
Deze vaste plek is in het KPJ “De Deel” gebouw aan de Panoven 10a te IJsselstein.

Na 2 jaar hebben we onze eigen plek kunnen creëren boven in “De Deel” waar verschillende versieringen te vinden zijn van uitzendingen uit het verleden.
De doelgroep welke het meest terug te vinden zijn in onze compagniesbar zijn actief dienende en veteranen van jong en oud.

Vanaf 1 januari 2020 is besloten om de naam aan te passen naar “compagniesbar” ipv veteranen café. De reden is vrij simpel. Vraag de gemiddelde Nederlander wat hij/zij denkt als je vraagt wat is een veteraan.

Het antwoord is 90% een oude(re) man die in Indië heeft gediend.  Het antwoord is niet geheel correct meer. De veteranen die bij ons regelmatig bezoeken zijn personen die in Bosnië, Irak en Afghanistan hebben gediend.

Om deze cliché antwoord te doorbreken hebben we besloten om de naam aan te passen naar een naam die beter bij onze betrokken doelgroep / bezoekers past.

Tijdens de compagniesbar is er ruimte om in huiselijke sferen biljart/pool te spelen of te darten. Saamhorigheid staat boven aan.
Uiteraard is er mogelijkheid voor een goed gesprek. Er zijn verschillende dranken te krijgen zoals (non)-alcoholisch dranken.

De Compagniesbar opent de deuren van 20:00 tot …….